Spring til indhold

Organisationen

Bestyrelsen

Alle er indtrådt i Nuup Bussii A/S bestyrelsen den. 4. Juli 2023 efter skrivebordsgeneralforsamling for Nuup Bussii A/S.

Bestyrelsesforkvinde: Christine Tønnesen

Stilling: Centerleder i AQQUT

Uddannelser: Cand. Merc. I Styring og Ledelse

Christine har været ansat som Centerleder i AQQUT (Tidligere Center for National Vejledning siden 1. Januar 2018. Hun har efter endt uddannelse været ansat som Kontorchef, HR Chef, Kundedirektør samt Centerleder. Hun har også siddet i Sikuki Nuuk Harbour’s bestyrelse siden selskabets opstart og har således været med til at bygge Grønlands første kommercielle havn. Hun har desuden flere tillidsposter, bl.a. bestyrelsesmedlem af Det Grønlandske Hus i Aalborg, Nævnsmedlem af Klagenævnet for udbud af Offentligt Indkøb samt medlem af Alkohol- og Narkotikarådet.

Bestyrelsesmedlem: Arnannguaq Gerstrøm

Stilling: Adm. direktør i Usisaat ApS

Uddannelse: Master of Fine Arts (MFA) fra Lunds Universitet, Sverige og Royal Northern College of Music, UK.

Arnannguaq Gerstrøm (f. 1977) er adm. direktør i transportvirksomheden Usisaat ApS. Arnannguaq har siddet i bestyrelsen for Usisaat siden 1999 og har arbejdet fuldtid i virksomheden siden 2014. Arnannguaq har en baggrund som souschef i Musikskolen, leder af Orkesterskolen i Kommuneqarfik Sermersooq, samt en professionel karriere som fløjtenist og komponist. Ud over musikkonservatorieuddannelsen, har Arnannguaq studeret på akademimerkonomuddannelsen på Copenhagen Business School. Arnannguaq har alsidige bestyrelses- tillidshverv og medlemskaber, er formand for brancheudvalget for transport og service, Grønlands Erhverv, og dermed en del af Hovedbestyrelsen.

Bestyrelsesmedlem: Christian Roslev

Stilling: Kommunaldirektør i Aalborg Kommune

Uddannelse: Cand.Scient.Pol fra Aarhus Universitet.

Christian Roslev er næstformand i Statens og Kommunernes Indkøb A/S, bestyrelsesmedlem i Musikkens Hus, Aalborg (erhvervsdrivende fond). Christian Roslev har adskillige års erfaring som direktør for Nordjyllands Trafikselskab og i en kortere periode Sydtrafik, samt diverse bestyrelsesposter i samarbejdet omkring den kollektive trafik i Danmark. Hertil kommer stor erfaring fra samspillet mellem kommuner/stat og offentligt ejede virksomheder.

Bestyrelsesmedlem: Aviâja Lyberth Lennert 

Stilling: Vicedirektør, Royal Arctic Line

Uddannelser: Diploma of Arts, University of Queensland, Brisbane, Australien. 
Speciale I Australien Studies – political studies, aboriginal studies, multicultural studies, conflict and nationalism, institutional studies, mm.
Bachelor of Science i Sociologi (BA. soc.),Københavns Universitet. 
International Baccalaureate (IB), Red Cross Nordic United World College, Flekke i Norge. En 2-årig international gymnasiel uddannelse, med 200 elever fra 80 forskellige lande. 

Aviâja har været på forskellige udlandsophold, bl.a. i Australien, Norge og New Zealand. Hun har erfaring fra frivilligt arbejde, der spæner sig fra suppekøkkener til sportsarrangementer til miljøgrupper. Aviâja har desuden erfaring fra bestyrelsesarbejde bl.a. fra bestyrelsesmedlemskaber i Kalaallit Airports, Sermitsiaq.AG, Greenland Holdings, INI A/S’ bestyrelser samt sit forhenværende formandskab hos Grønlands Ligestillingsråd. 

Medarbejderrepræsentant: Samuel Reimer

Stilling: Buschauffør i Nuup Bussii A/S

Uddannelse: Portør Redder

Samuel har været ansat i Nuup Bussii A/S siden år 2013. Samuel startede sin professionelle karriere i Brugsen Nuuk som pakkedreng og lagermand og har siden opbygget en erhvervserfaring fra bl.a. Dronning Ingrids hospital hvor han har været fungerende overportør og portør i operationsafdelingen, anstaltsbetjent og chauffør i Ippiarsuk. Han har derved mere end 25 års erfaring indenfor servicefaget. Samuel har en ambition og et ønske om altid at bidrage til udviklingen af sin arbejdsplads. 

Forretningsorden

Klik her for at se forretningsordenen for bestyrelsen i Nuup Bussii A/S

Personale

Direktør Mogens Nathansen

Stilling: Direktør i Nuup Bussii A/S

Uddannelse: Cand. Merc. I Regnskabsvæsen & Økonomistyring fra Handelshøjskolen i Århus

Mogens har siddet i ledelse af Mittarfeqarfiit som Økonomichef over 10 år, og har desuden siddet i forskellige bestyrelser siden 1999 i Nuka A/S, Greenland Ressources A/S, Greenland Venture A/S og Inuit Service Company A/S. Mogens har siden 2001 været i mange frivillige organisationer enten som bestyrelsesmedlem eller som frivillig.

 

Vedtægter

Klik her for at se vedtægter for Nuup Bussii A/S