Bestyrelsen

Alle er indtrådt i Nuup Bussii A/S bestyrelsen den. 24. Maj 2017 efter generalforsamling hos Nuup Bussii A/S

Bestyrelsesforkvinde: Maliina B. Abelsen

Stilling: Kommerciel Direktør i Air Greenland (siden 2016)

Alder: 41 år

Uddannelse: Cand. Scient. Soc. (Sociologi) fra Københavns Universitet.

Maliina Abelsen har erfaring fra Arctic Winter Games 2016 som direktør, medlem af Inatsisartut og Naalakkersuisut for Finanser og skat, afdelingskoordinator for MIPI, fuldmægtig i Udenrigsdirektoratet samt associate expert under FNs Højkommissariat for Menneskerettigheder i Genéve. Maliina besidder bestyrelsespost i Grønlands Rejsebureau, samt siddet som næstformand i Tele Greenland A/S bestyrelsen.

 

Bestyrelsesmedlem: Marie Fleischer

Stilling: Adm. direktør i Mittarfeqarfiit

Alder: 37 år

Uddannelser:

  • Cand. Scient. Adm. fra Grønlands Universitet
  • HD i organisation
  • MBA fra Aalborg Universitet

Marie Fleischer (f. 1980) er den øverst ansvarlige for Mittarfeqarfiit. Marie har siden 2009 bestridt en række ledelses- og bestyrelsesposter i både den offentlige og private sektor, hvor hun har tilegnet sig erfaring med strategisk udvikling og forandringsledelse af virksomheder. Marie er uddannet cand.scient.adm. og har derudover uddannelserne HD i organisation og ledelse samt MBA fra Aalborg Universitet.

 

Bestyrelsesmedlem: Christian Roslev

Stilling: Kommunaldirektør i Aalborg Kommune

Alder: 50 år

Uddannelse: Cand.Scient.Pol fra Aarhus Universitet.

Christian Roslev er næstformand i Statens og Kommunernes Indkøb A/S, bestyrelsesmedlem i Musikkens Hus, Aalborg (erhvervsdrivende fond). Christian Roslev har adskillige års erfaring som direktør for Nordjyllands Trafikselskab og i en kortere periode Sydtrafik, samt diverse bestyrelsesposter i samarbejdet omkring den kollektive trafik i Danmark. Hertil kommer stor erfaring fra samspillet mellem kommuner/stat og offentligt ejede virksomheder.

 

Medarbejderrepræsentant: Henning Kristensen

Stilling: Buschauffør i Nuup Bussii A/S

Alder: 52

Uddannelse: Skibsmontør

Henning er valgt i bestyrelsen som medarbejdervalgt repræsentant i Nuup Bussii A/S bestyrelsen. Henning har bredt erhvervserfaring som taxavognmand, varmemester, værkstedsformand i Royal Greenland. Henning sidder i diverse interne udvalg i Nuup Bussii A/S.

 

Bestyrelsesmedlem: Liisi Egede Hegelund

Stilling: Direktør i Inuk Hostels i Nuuk

Alder: 65 år

Liisi har siddet i mange bestyrelser, og har haft flere private virksomheder under sig. Liisi har arbejdet meget med turisme i Grønland.

 

Forretningsorden

Klik her for at se forretningsordenen for bestyrelsen i Nuup Bussii A/S

 

Personale

Direktør Mogens Nathansen

Stilling: Direktør i Nuup Bussii A/S

Alder: 55 år

Uddannelse: Cand. Merc. I Regnskabsvæsen & Økonomistyring fra Handelshøjskolen i Århus

Mogens har siddet i ledelse af Mittarfeqarfiit som Økonomichef over 10 år, og har desuden siddet i forskellige bestyrelser siden 1999 i Nuka A/S, Greenland Ressources A/S, Greenland Venture A/S og Inuit Service Company A/S. Mogens har siden 2001 været i mange frivillige organisationer enten som bestyrelsesmedlem eller som frivillig.

 

Vedtægter

Klik her for at se vedtægter for Nuup Bussii A/S