Bestyrelsen

Alle er indtrådt i Nuup Bussii A/S bestyrelsen den. 9. November 2018 efter skrivebordsgeneralforsamling for Nuup Bussii A/S.

Bestyrelsesforkvinde: Tina Lynge Schmidt

Stilling: Selvstændig konsulent

Alder: 39 år

Uddannelser: Markedsføringsøkonom, bachelor i administration samt HD i Organisation og ledelse

Tina er selvstændig konsulent, hvor hun arbejder med organisationsudvikling, lederudvikling, teambuilding, iværksætteri, kurser og personprofiler i både private og offentlige organisationer. Igennem sin karriere har Tina haft forskellige typer af stillinger, men gennemgående for de fleste stillinger er at det har handlet med og om mennesker. Tina sidder i konkurrencenævnet, ligesom Tina har været og er engageret i flere frivillige foreningers bestyrelser.

 

Bestyrelsesmedlem: Marie Fleischer

Stilling: Adm. direktør i Mittarfeqarfiit

Alder: 37 år

Uddannelser:

  • Cand. Scient. Adm. fra Grønlands Universitet
  • HD i organisation
  • MBA fra Aalborg Universitet

Marie Fleischer (f. 1980) er den øverst ansvarlige for Mittarfeqarfiit. Marie har siden 2009 bestridt en række ledelses- og bestyrelsesposter i både den offentlige og private sektor, hvor hun har tilegnet sig erfaring med strategisk udvikling og forandringsledelse af virksomheder. Marie er uddannet cand.scient.adm. og har derudover uddannelserne HD i organisation og ledelse samt MBA fra Aalborg Universitet.

 

Bestyrelsesmedlem: Christian Roslev

Stilling: Kommunaldirektør i Aalborg Kommune

Alder: 50 år

Uddannelse: Cand.Scient.Pol fra Aarhus Universitet.

Christian Roslev er næstformand i Statens og Kommunernes Indkøb A/S, bestyrelsesmedlem i Musikkens Hus, Aalborg (erhvervsdrivende fond). Christian Roslev har adskillige års erfaring som direktør for Nordjyllands Trafikselskab og i en kortere periode Sydtrafik, samt diverse bestyrelsesposter i samarbejdet omkring den kollektive trafik i Danmark. Hertil kommer stor erfaring fra samspillet mellem kommuner/stat og offentligt ejede virksomheder.

 

Bestyrelsesmedlem: Mads-Daniel Skifte

Stilling: Souschef i Visit Greenland A/S

Alder: 53 år

Uddannelser: Bachelor i Social Antropologi fra Århus Universitet

Mads-Daniel har sin primære virke i turistbranchen i Grønland, og har siden 1999 arbejdet med turismeudvikling i form Direktør for Maniitsoq Turismeselskab, turismeregionskoordinator for Midtgrønland i Greenland Tourism, udviklings- og rådgivningschef i Grønlands Turist- og Erhvervsråd. Siden 2011 har Mads-Daniel arbejdet i Visit Greenland som seniorkonsulent, souschef. Siden 2008 har Mads-Daniel bestridt bestyrelsespost i Tupilak Travel, og været medlem brancheudvalg for Hotel, Restaurant & Turisme under Grønlands Erhverv og været medlem hotelklassifikationsnævnet under HORESTA/Grønlands Erhverv.

 

Medarbejderrepræsentant: Svend Berthelsen

Stilling: Buschauffør i Nuup Bussii A/S

Alder: 63 år

Uddannelse: Smed- og maskinarbejder af uddannelse

Svend har haft forskellige arbejde såsom anstaltsbetjent, terminalarbejder i lufthavn, og senest som buschauffør.  Svend er valgt i bestyrelsen som medarbejdervalgt repræsentant i Nuup Bussii A/S bestyrelsen. Svend har siddet i diverse interne udvalg, samt været som tillidsmand i Nuup Bussii A/S. Svend har også tidligere siddet i Nuup Bussii A/S bestyrelsen, og har haft 20 års jubilæum i Nuup Bussii A/S her i 2018.

 

Forretningsorden

Klik her for at se forretningsordenen for bestyrelsen i Nuup Bussii A/S

 

Personale

Direktør Mogens Nathansen

Stilling: Direktør i Nuup Bussii A/S

Alder: 55 år

Uddannelse: Cand. Merc. I Regnskabsvæsen & Økonomistyring fra Handelshøjskolen i Århus

Mogens har siddet i ledelse af Mittarfeqarfiit som Økonomichef over 10 år, og har desuden siddet i forskellige bestyrelser siden 1999 i Nuka A/S, Greenland Ressources A/S, Greenland Venture A/S og Inuit Service Company A/S. Mogens har siden 2001 været i mange frivillige organisationer enten som bestyrelsesmedlem eller som frivillig.

 

 

 

Vedtægter

Klik her for at se vedtægter for Nuup Bussii A/S